Biseri Gorenjske

17. december 2015

enodnevni izlet Ÿ • avtobus

Zelenci Rovi Loka

PROGRAM

Čeprav marsikdo najprej pomisli na Bled in Bohinj, bomo tokrat spoznavali nekoliko manj znane bisere Gorenjske. Iz Kočevja se bomo mimo Ljubljane podali v skrajni severozahodni del Slovenije in spoznali naravni rezervat Zelenci (izvir Save Dolinke) na meji treh držav. Odpeljali se bomo tudi do Nordijskega centra Planica in si ogledali prenovljene skakalnice. Vračali se bomo po Gornjesavski dolini proti Kranju, kjer se bomo sprehodili po starem mestnem jedru in v neposredni bližini do kanjona reke Kokre, za vse pa bo prav gotovo zanimiv ogled urejenih rovov pod samim mestom. Pot bomo nadaljevali v srednjeveško mesto Škofja Loka, kjer bomo med starimi baročnimi hišami lahko začutili prednovoletni utrip mesta, zaključili pa bomo s poznim kosilom v eni od prijetnih gorenjskih gostiln. Priporočamo, da s seboj vzamete nekaj malice.  V Kočevje se bomo vrnili v večernih urah.

CENA

Cena: 20 oseb: 40,00 € – 40 oseb: 20,00 €.
Doplačilo po želji: kosilo Približno od 12,00 do 15,00 €.

V ceno je všteto: prevoz s posebnim turističnim avtobusom z vsemi pripadajočimi stroški, vstopnina v Kranjske rove, vodstvo turističnega vodnika, DDV.

Cena bo dokončno oblikovana glede na število prijav en teden pred odhodom, ko boste vsi prijavljeni po pošti prejeli račun za plačilo izleta. Skupaj s položnico boste prejeli tudi točno uro in mesto odhoda ter ceno kosila, ki ga boste plačali na izletu z gotovino.

Prijave potekajo preko Prirodoslovnega društva Slovenije na podlagi ponudbe in vodenja dr. Petre Draškovič Pelc v dogovoru z Ljudsko univerzo Kočevje.

Splošni pogoji poslovanja so sestavni del programa.

PRIJAVNICA

Comments are closed.