Kopački Rit

24. maj 2014 – 25. maj 2014

dvodnevna ekskurzija • avtobus

1. DAN (SOBOTA, 24. 5. 2014)

 

 

 

 

 

V zgodnjih jutranjih urah odhod iz Ljubljane s turističnim avtobusom, vožnja mimo Zagreba preko Slavonije do Osijeka in naprej do vhoda v Park narave Kopački Rit. Tam se bomo z lokalnim vodnikom najprej sprehodili po parku in se z ladjico nato odpeljali na enourno panoramsko vožnjo, nato pa bo sledil ogled kompleksa dvorca Tikveš, ki je v sklopu parka namenjen predstavitvi parka in izobraževalnim dejavnostim. Sledila bo vožnja do hotela v Osijeku, večerja in prenočevanje.

2. DAN: (NEDELJA, 25. 5. 2014)

 

 

 

 

 

Po zajtrku vožnja do sedeža parka, kjer se bomo z lokalnim vodnikom podali s čolni na jutranje opazovanje ptic (približno 2 uri). Sledil bo še peš ogled po delu parka z vodnikom (1 – 1,5 ure), nato pa se bomo od parka poslovili in se po isti poti vrnili v Slovenijo. Prihod v Ljubljano v večernih urah.

 

CENA POTOVANJA, POGOJI, DOPLAČILA

Cena: 115,00 € – 40 oseb, 140,00 € – 25 oseb

Cena vključuje: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu z vsemi pripadajočimi stroški, polpenzion (prenočevanje, večerja, zajtrk), organizacijo potovanja in vodstvo turističnega vodnika, DDV.

Obvezno doplačilo: približno 35,00 € za vstopnine in strokovno vodstvo (plačate vodniku na poti).

Doplačilo po želji: 10,00 € za enoposteljno sobo, 7,00 € za zavarovanje odstopnine, 6,50 € za zdravstveno zavarovanje Coris v tujini.

Strokovno vodstvo: strokovnjaki Naravnega parka Kopački Rit.

Obvezna oprema: pohodni čevlji.

Priporočljiva oprema: fotoaparat, daljnogled.

PRIJAVNICA

Splošni pogoji poslovanja so sestavni del programa.

Comments are closed.